Goede doelen

 

Je hebt het waarschijnlijk al een aantal keer gelezen op onze website. ORDO gaat de strijd aan tegen armoede in Nederland. En waar mogelijk met behulp van de aangemelde zzp’ers. ??? Hoe werkt dat dan???? 

 

Hier wat meer uitleg met enkele voorbeelden.

 

Geldzorgen gaan gepaard met fysieke en mentale klachten, uitsluiting van de sociale maatschappij, relationele problemen, schaamte, onderontwikkeling bij kinderen door exclusie en slechte voeding, achterstanden op school, pesterijen enz. Duidelijk een negatieve en neerwaartse spiraal dat niet vanzelf overwaait. 

 

Wij willen en kunnen hier wat aan doen. Samenwerken maakt alles makkelijker. Bij ORDO komen we samen. De zzp’ers kiezen een abonnement wat bij hem of haar past. Afhankelijk van de keuze van abonnement gaat 50% of 80% van deze kosten naar armoedebestrijding in Nederland. Dit doen we door weer gebruik te maken van de expertise van de aangemelde zzp'ers. Dit is dan in opdracht en voor rekening van ORDO tegen het normale tarief van de ingezette zzp'er. Met behulp van ORDO’s zoekfunctie proberen we op een zo kort mogelijke afstand van een huishouden in armoede een aangemelde zzp’er te vinden met de gewenste expertise. 

 

Denk aan een budgetcoach, relatietherapeut, trainer in de moestuinen voor gezonde voeding en meer beweging, klussers voor primaire zaken als een veilig thuis en om oplossingen toe te passen om de vaste lasten te verlagen. bijscholing voor kinderen met een achterstand. Meditatiebegeleiding  voor ouders en kinderen die ongewenst gedrag vertonen. Hulp bij het opzetten van een eigen bedrijf/website/webshop, ondersteuning bij dierenverzorging welke de ontwikkeling bevorderen van kinderen, sport, spel of muziek voor kinderen. 

 

Er is zoveel mogelijk. Zolang we maar samenwerken en er zo veel mogelijk zzp’ers en opdrachtgevers zich aanmelden en gebruik maken van ORDO.