nieuws1

Ordo Tips en Trucs

Zoektermen
Ga je met Ordo zoeken naar Zzp’ers?
Selecteer dan de juiste branche en/of maak gebruik van (diverse) zoektermen. De zoektermen waar Zzp’ers op gevonden kunnen worden zijn zoektermen waarvan de Zzp’er zelf denkt dat hij of zij gevonden zal worden. Zij voeren deze zoektermen zelf in bij hun profiel.

In de buurt
Ben je benieuwd welke Zzp’ers er bij jou in de buurt zitten?
Vul dan alleen je locatie in en druk op zoeken. Zo ontdek je misschien Zzp’ers waar je nooit aan gedacht zou hebben. Er ontstaan oplossingen voor jou opdrachten die je nog niet had bedacht.

Zoekresultaten
Heb je gezocht? Maak dan een selectie in de zoekresultaten van 1 of
meerdere Zzp’ers door op het hartje te drukken en klik op: voeg toe aan favorieten. Jouw selectie staat dan in je favorieten lijst en geef ze een label dat je zelf kiest. In je favorieten lijst kun je de Zzp’ers 1 voor 1 benaderen en kiezen om ze te verwijderen of toe te voegen aan je contacten lijst.

Labels geven
Je Favorieten en contacten kun je een label geven met het + symbool en heeft de volgende functie:
Je kunt ze indelen per branche/functie, datum, klus/opdracht, zaaknr. Enz.
Elk contact kun je meerdere labels geven als deze met meerdere opdrachten te maken heeft. Zo filter je heel snel en overzichtelijk per label wie daar bij betrokken is.

Als zzp’er andere zzp’ers zoeken

Deze functie wordt achter de schermen nog verwerkt en zal uiterlijk 20 maart 2021 actief zijn voor zzp’ers. Voor de opdrachtgever is deze functie uiteraard wel al actief.

Samenwerking: Ordo en Armoedefonds schudden elkaar de hand

Na een heel leuk en interessant gesprek met Irene Verspeek van het Armoedefonds, is een eerste stap gezet naar een veel belovende samenwerking. Beide partijen hebben in grote lijnen het zelfde doel voor ogen: armoede bestrijden in Nederland met een lange termijn visie. Al lijken sommige hulpacties een korte termijn oplossing, is het tegendeel waar.…

Lees meer

Ordo.nl is (a)live

Het is gelukt en het resultaat mag er wezen. Ordo is live. De eerste stappen zijn achter de rug en nu is het tijd om te groeien. Dat kunnen wij alleen door jou. Zzp’ers en opdrachtgevers kunnen zich nu aanmelden. Er zullen in de toekomst nog vele nieuwtjes volgen over onze plannen, samenwerkingen, behaalde successen,…

Lees meer